de Parels van Roosendaal

10924762_10203067929091390_4338033818997860954_nHallo bewoners,
Mijn naam is Roxanne Verstijlen, derdejaarsstudente Ruimtelijke Ordening & Planologie aan NHTV internationaal hoger onderwijs te Breda. Vanaf eind maart tot en met eind juni ga ik, samen met m’n mede student Tommie Kox, stage lopen bij de gemeente Roosendaal waar ik mij bezig ga houden om de ‘parels van Roosendaal’ in stand te houden en/of te verbeteren. Dit betekent dat ik onderzoek ga doen naar de leefbaarheid in het buitengebied. Hierbij ga ik gesprekken voeren met de bewonersplatformen, ondernemers, ambtenaren maar ook met bewoners uit de dorpen zelf. Hierdoor probeer ik erachter te komen wat er zoal leeft in de dorpen, wat men bezig houdt en waar (eventueel) vraag naar is. Bij deze wil ik dan ook aankondigen dat ik regelmatig in onder andere Nispen te vinden ben en het leuk zou vinden als de bewoners mij te woord zouden willen staan zodat ik weer een stapje verder kom in mijn stage. Ik hoop dan ook op een leuke samenwerking!

Het resultaat: www.parelsvanroosendaal.info