Openbare vergadering 5 november

stemopnispenOp donderdagavond 5 november organiseren we de jaarlijkse openbare vergadering van het Bewonersplatform Nispen. We hebben in Nispen een fantastisch jaar achter de rug, waarbij vele dorpsbewoners zich als vrijwilliger op diverse projecten hebben ingezet. De Heerlijckheijd Nispen daar kunnen we trots op zijn en dat is ook buiten ons dorp en onze gemeente opgevallen.

Het zal u niet ontgaan zijn dat we met ons nieuwe openluchttheater finalist zijn in de Brabantse Dorpen Derby. De leefbaarheid van het dorp verbeteren, een mooie plek om te wonen, elkaar ontmoeten en goed te leven. Daarvoor willen we u voor oproepen om met ons mee te denken, uw stem te laten horen. Vitale wijken en dorpen, wat moet er blijven, wat willen we verbeteren?

Natuurlijk ook tijdens deze avond de uitslag van de geraniumactie, waarmee dorpsge- noten het straatbeeld altijd weer weten op te fleuren. We verdelen 30 km zone stickers om de automobilisten er aan te helpen herinneren dat sociaal gedrag de veiligheid van ons allen kan waarborgen.

Vanaf 19:00 uur zetten we de koffie en thee klaar, en om 19:30 uur willen we
met de vergadering beginnen. Kom de 5e november naar Nisipa. Kom luisteren en laat u horen. Want alleen samen kunnen we het verschil maken.

Bekijk de nieuwsbrief.pdf.

Schermafbeelding 2015-10-19 om 18.50.43Schermafbeelding 2015-10-19 om 18.51.48