Feestelijke opening

DSC_0163-001Op feestelijke wijze en met veel confetti opende zaterdagavond 30 mei 2015 de Roosendaalse wethouder Saskia Schenk, Charles Goossens en Arjen van Beek voorzitter van het bewonersplatform Nispen, het geheel vernieuwde Kerkplein in Nispen. Lovende woorden van alle sprekers, want we zijn met name trots op al onze 226 vrijwilligers. Gezamenlijk zijn er 10.000 uren gemaakt over de diverse projecten zoals het kerkplein, de turftuin, het openluchttheater en het mountainbike pad. Samen werken we aan de leefbaarheid van het dorp, waar we elkaar kunnen ontmoeten en waar het goed vertoeven is: “de Heerlijkheijd Nispen”.

Gedurende de middag konden de kinderen op het plein genieten van diverse activiteiten welke waren georganiseerd door de Nispense verenigingen. Met optredens van Nispen Vocaal en Harmonie St. Caecilia werd de avond feestelijk ingeleid. We zijn trots op onze horecaondernemers, die gezamelijk het Heerlijck Event mogelijk hebben gemaakt. En tot in de kleine uurtjes werd er nog genoten op ons vernieuwde kerkplein.

Artikel BNdeStem: www.bndestem.nl
Foto’s dowloaden van het Heerlijck Event: bit.ly/1dElz4F

[slickr-flickr search=sets set=”72157653685244996″ captions=”off” items=”160″ photos_per_row=”3″ thumbnail_size=”small” type=”gallery”]